LowCost Race pro Lucinku

Kdo jsme?

Lucinka, 24 let: „Pohybuji se kolem fotografií, jsem Nikonačka tělem i duší. Taky snílek s hlavou v oblacích, malý sluníčkář, který na vše najde řešení a správný záměr a mám velikánský úsměv, který rozdávám, kudy chodím. Již vloni jsem LowCost Race absolvovala a letěla třeba zdarma helikoptérou. Jsem Láska.“

Dee, 27 let: „Jsem tatérka, jógínka. S Lůcou jsme si v mnoha věcech velice podobné, proto také spolu toto dobrodružství hodláme sdílet. I já se v loňském roce účastnila, stopla jsem si letadlo, a v pořadí dokonce skončila na druhém místě. Miluju, když někomu mohu pomáhat. Baví mě šířit radost, lásku a inspirovat lidi. Jsem Láska.“

Co je to LowCost Race : 10 dnů stopování napříč Evropou, bez peněz a vlastního jídla. 40 checkpointů, rozmístěných po Evropě, které můžeme navštívit a získat body po splnění bláznivých úkolů a výzev. Tento závod byl založený, aby lidem ukázal, co vše se dá dokázat při výstupu z komfortní zóny. 10 dnů, kdy jedete na maximum svých možností, najednou zvládnete stopnout letadlo, sehnat zdarma helikoptéru, skočit bungee, spát v luxusních hotelech, jíst v nejlepších restauracích a i v nich vařit, ale také si sáhnete na dno, spíte u dálnice, vybíráte popelnice (pokud byste netušili, tato aktivita má i svůj oficiální název „dumbster diving“).

Představte si, co vše ale dokážete, když toto tempo zvládnete déle než jen 10 dnů? Už nikdy Vás nic nerozhodí. Můžete rozjet podnikání, splnit si i ty nejbláznivější a nejvzdálenější sny.

 

Další pointou závodu, která je nám s Lucinkou blízká, je LÁSKA.  

My, Češi jsme proslulí uzamčením se do vlastní bubliny. Všechno je špatně, všude jsou vrazi, všichni nás okrádají atd. Teď si představte, že jste na cestě, nemáte peníze, za které nakoupit jídlo, zaplatit autobus, nocleh a spoustu dalších, k životu mnohdy nezbytných věcí. Nezbyde Vám nic jiného než se ptát lidí, vydělávat si pouliční show, dělat radost lidem a snažit se jim vykouzlit úsměv na rtech. Není to žebrání, vy jim nabízíte příběhy, společnost, zážitky. Na oplátku Vás svezou, poskytnou zázemí, jídlo a své příběhy. Poznáte každou zemi úplně z jiného úhlu, naučíte se koukat očima místních. Ukážou vám jejich zvyky, oblíbená místa a hlavně nové přátelé, se kterými zůstáváte v kontaktu klidně i dlouhá léta. Tohle se za peníze nedá koupit. Ne, fakt nedá! Proč tedy utrácet někde, kde to nemá význam, a kde vlastně útrata peněz snižuje kvalitu zážitku, protože místo toho mohu ty stejné peníze být použity tam, kde naopak jsou potřeba víc, než jsme si ochotni přiznat.

Tím vznikla naše myšlenka: Letos vyrážíme na naši dobrodružnou cestu plnou úžasných zážitků a emocí a chceme touto cestou podtrhnout význam peněz a jejich užití tam, kde to tak má být. Pojďme se spojit a vybrat peníze pro Lucinku, protože i ta potřebuje nutně dovolenou, ale ne ledajakou. Potřebuje lázně, které ji pomohou s jejím hendikepem .

 

Proč jsme si vybraly zrovna Lucinku?

Jmenuje se stejně jako moje parťačka na závod a potřebuje do lázní, kde já osobně bydlím. Není tohle osud?

Pojďme se spojit a udělat něco užitečného. Za každý příspěvek budeme vděční, na oplátku můžete sledovat naše šílenosti během cesty na:

Facebook: Lásky LowCost Race tým 2018
Instagram Dee: _dream_dee_
Instagram Lucinky: luciejelaska